Vanwege evenementen wijken openingstijden Akerk soms af. Vrijdag 14 juni is de Akerk gesloten.

Keti Koti Festival

6 jul. 2024
12.00 - 01.00 uur

De derde editie van het Keti Koti Festival vieren we in de Akerk niet op maandag 1 juli maar op zaterdag 6 juli. Ook dit jaar verwachten we veel bezoekers om samen de afschaffing van de slavernij te vieren. Vier het in de Akerk met een veelzijdig en kleurrijk gratis middagprogramma en met een swingend avond festival.

Dagprogramma: 12.00 - 18.00 uur

Vanaf 12.00 uur openen we de deuren voor een onvergetelijke dag voor jong en oud. De toegang is gratis, dus neem de hele familie mee en geniet van een diverse mix van activiteiten:

• Live Muziek: Laat je meevoeren door de ritmes en klanken van Sometimes (Kaseko) en DJ Rasbas).
  • Kinderactiviteiten: Voor de jongste festivalgangers zijn er leuke en interactieve activiteiten.
  • Exotische Gerechten: Proef heerlijke exotische gerechten van verschillende eetkraampjes.

Kom naar de Akerk en vier Keti Koti met ons! Mis deze kans niet om deel uit te maken van een levendig en cultureel verrijkend festival.

Avondprogramma: 20.00 - 01.00 uur

's Avonds gaat het feest verder! We vieren Keti Koti en de vrijheid met een spectaculair programma. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer door de optredens van:

• THE LDE Tribute to Lucky Dube (Reggae)
  • New Gospel Sensation (Swinging Gospel)
  • Son de Hoy (Salsa; o.l.v. Junior Martir)
  • DJ Rasbas

Voor verkoop: € 12,50