Hybrid Festival

24 feb. 2024
20:00 uur

Hybrid is a music festival for possible futures by VERA and OOST. It connects multiple sounds, scenes and sceneries within Groningen. Taking place across both clubs on the Oosterstraat, as well as the monumental Akerk and Forum’s multimedial Rabo Studio, Hybrid unfolds many of contemporary music’s potential trajectories. It’s a stage for the cutting edge, right as it mutates, steers and reroutes. Unique voices from the spheres of electronic, experimental, pop, dance and guitar-based music show the present in a state of transformation. To reveal what's next in the world of sound.

Line-up (A-Z)

Coco-en-Colère
Daddy Long Dick (DJ)
DJ LOSER (DJ)
Emma DJ
JASSS (DJ)
Malibu | Akerk

Mandy, Indiana
Manisdron
Nuha Ruby Ra
NZE NZE
Rilou
Sara Persico
Stroming curates: Alliyah Enyo | Akerk
Stroming curates: Petra Hermanova | Akerk

Videobstrds (live A/V)
yuni
Ziúr w/ Sander Houtkruijer (live A/V)
ZOT curates: Amelie Feline
ZOT curates: Guttersnipe
ZOT curates: Truus de Groot plays Plus Instruments

Ticket: € 25,-

More info

--- NEDERLANDS ---

Hybrid
is een muziekfestival van de mogelijke toekomst door VERA en OOST. Het verbindt verschillende geluiden en omgevingen binnen Groningen. Verspreid over zowel de clubs aan de Oosterstraat als de monumentale Akerk en de multimediale Rabo Studio van het Forum, ontvouwt Hybrid mogelijke stromingen van de hedendaagse muziek. Het is een podium voor het avant-garde, precies op het moment dat het muteert, stuurt en van koers verandert. Unieke stemmen uit de sferen van elektronische, experimentele, pop-, dans- en op gitaar gebaseerde muziek tonen het heden in een staat van transformatie. Om te onthullen wat er aankomt in de wereld van geluid.

Line-up (A-Z)
Coco-en-Colère
Daddy Long Dick (DJ)
DJ LOSER (DJ)